Kayıp aranıyor: Tomas Necid

Son 7 haftada hiç forma şansı bulamayan Çek golcü, en son golünü geçen sezon 20.haftada Başakşehir’e atmıştı.

Kayıp aranıyor: Tomas Necid

Bursaspor’un Çek forveti Tomas Necid, adeta ortadan kayboldu. Geçen sezon ligde attığı 11 golle yeşil beyazlı takımın en skorer ismi olan tecrübeli golcü, bu sezon yokları oynuyor. Ligde son 7 karşılaşmada forma şansı bulamayan Necid, son 3 karşılaşmada ise kadroya dahi giremedi. Ligin ilk haftasındaki Adanaspor karşılaşmasında 78 dakika sahada kalan Necid, Başakşehir mücadelesinde ise 45 dakika forma giymişti. 

DEVRE ARASI AYRILABİLİR

27 yaşındaki oyuncu en son ligin 3. haftasında oynanan Fenerbahçe karşılaşmasında görev aldı. Çek yıldız, karşılaşmanın 89. dakikasında oyuna dahil olmuştu. Süper Lig’de en son geçtiğimiz sezonun 20. haftasında Bursa’da oynanan ve 3-3’lük eşitlikle sonuçlanan Başakşehir karşılaşmasında gol sevinci yaşayan Necid, bu karşılaşmanın ardından ise yalnızca 30. haftadaki Kayserispor müsabakasında 90 dakika sahada kalabildi. Tomas Necid’in devre arasında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X