Kayıp çocuğun babasından çelişkili ifade

İzmir’de 5 gün önce kaybolan Mehmet’i arama çalışmaları devam ediyor. Güvenlik kameralarının incelenmesinin ardından çocuğun babasının ifadesindeki bir çelişki ortaya çıktı.

Kayıp çocuğun babasından çelişkili ifade

İzmir’in Dikili ilçesinde kaybolduğu bildirilen 5 yaşındaki Mehmet Tekeoğlu’nun aranmasına devam ediliyor. 

İlçeye bağlı Bahçeliköy Mahallesi plajına giden babasının, uyuduğu için otomobilde bıraktığını, döndüğünde bulamadığını söylediği çocuk, kaybolmasının üzerinden 5 gün geçmesine rağmen bulunamadı. 

Jandarma ekipleri de olayla ilgili soruşturmayı genişletti. Bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen güvenlik güçleri, Çanakkale ve Dikili’deki benzin istasyonlarında 2 görüntüye ulaştı. 

Baba Tarkan Tekeoğlu’nun ifadesinin aksine çocuğun araçta olmadığı görüldü. Babanın yola çıkarken oğluna yedek kıyafet almadığı da belirlendi.

Tarkan Tekeoğlu, benzin alırken oğlunu bir yakınının yanına bıraktığını, ancak seyahat sırasında hep arka koltukta oturduğunu iddia etti.

DİĞER OĞLU DOĞRULADI, ANNE ORTADA YOK

Eşinden ayrı yaşayan Tekeoğlu’nun 17 yaşındaki oğlu da babasının kardeşi ile Dikili’ye gittiğini doğruladı.

Jandarma, Kayseri’deki anneye ise henüz ulaşamadı. 

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Öte yandan Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekipleri ile İzmir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı dalgıç polisler, bölgede arama çalışmalarını tamamladı. Jandarma ekipleri ise 5 yaşındaki çocuğu arama faaliyetlerini daha geniş alana yayarak sürdürüyor.

Emekli polis memuru 45 yaşındaki Tarkan Tekeoğlu, pazar günü 5 yaşındaki oğlu Mehmet Tekeoğlu ile Dikili’ye geldiğini, uyuyan oğlunu otomobilde bırakarak denize girmek için plaja gittiğini ancak döndüğünde oğlunu otomobilde bulamadığını ileri sürerek jandarmaya başvurmuştu. 

Çocuk, 5 gündür helikopterler de kullanılarak uzman ekipler, dalgıç polisler ve jandarma tarafından aranıyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X