Kaymakam Masatlı yılın idarecisi seçildi

Mustafakemalpaşa Kaymakamı Mustafa Masatlı, başarı ve hizmetlerinden dolayı Türkiye’de yılın idarecisi seçildi.

Kaymakam Masatlı yılın idarecisi seçildi

Her yıl Türk İdareciler Derneği ve İçişleri Bakanlığı tarafından, 10 Ocak İdareciler Günü’nde organize edilen törenle, Bursa Mustafakemalpaşa Kaymakamı Mustafa Masatlı, Şehit Kaymakam Ersin Ateş Başarı ve Hizmet Ödülü’ne layık görüldü. 

Gölbaşı Vilayetler Evi’nde Yılın İdarecisi Ödülü’nü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun elinden alan Masatlı, 100 bine yakın nüfusa sahip olan Mustafakemalpaşa ilçesine hizmet etmekten dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

PROJELERİ ANLATTI

Yaklaşık 32 farklı çalışma ve proje yürütüldüğünü ifade eden Masatlı, “Uygulanan projelerin ve yapılan çalışmaların amacı eğitim, sağlık, ilçe ekonomisine katkı sağlamak. Ayrıca yardımlaşma, sosyal hayata entegre olma, kişisel gelişim, meslek edindirme, erken yaşta evliliğin önlenmesi, madde bağımlılığından uzak durulması gibi projeler ele alınmaktadır. Çalışmalar üç ana grup altında yürütülürken, Kalbimiz Sizinle Projesi’nden 5 bin kişi, Elele Engelsiz Hayat Projesi’nden 110 kişi, Hijyen ve Sağlıklı Beslenme Eğitimi Projesi’nden 600 kişi ve buna benzer projelerden yaklaşık 300 kişi faydalandı” diye konuştu.

Diğer projelerle ilgili de bilgi veren Masatlı, bu projelerden çok sayıda kişinin yararlandığını ifade etti. Kaymakam Masatlı, bu proje ve çalışmalardan beklenen sonuçların elde edildiğini sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X