Kaymakam Orhan’dan Dündar’a iade-i ziyaret

Osmangazi Kaymakamı Zafer Orhan, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a iade-i ziyarette bulundu.

Kaymakam Orhan’dan Dündar’a iade-i ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, geçen ay Osmangazi Kaymakamlığı’na atanan Zafer Orhan’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilemişti. Orhan, kendisine yapılan hoş geldin ziyaretinin ardından, Dündar’a iade-i ziyarette bulundu. İlçeye yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında istişarede bulunan Dündar ve Orhan, ilçede iki kurumun ortaklaşa yapabileceği konular hakkında da görüş alışverişinde bulundu.

Kaymakam Zafer Orhan, ziyarette yaptığı konuşmada, “Osmangazi’yi çok daha ileri hizmet noktalarına taşımak adına başta Osmangazi Belediyesi olmak üzere ilçedeki tüm kamu kurum ve kuruluşlar ile birlikte çalışacağız” dedi.

Başkan Dündar da Kaymakam Orhan’a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Başkan Dündar, Kaymakam Orhan’a Osmangazi Belediyesi’nin vizyon projelerinin maketlerinin yer aldığı alanı da gezdirerek projeler hakkında bilgiler verdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X