Kaymakam ve başkan vatandaşla buluştu

İznik Kaymakamlığı ve İznik Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği vatandaş ile buluşmalar sürüyor.

Kaymakam ve başkan vatandaşla buluştu

HAYRİ ŞEN

İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkanı Osman Sargın geçtiğimiz akşam bir başka bir dernek lokalinde ilçe sakinleriyle buluşup karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aktarıldı.

Buluşmaya İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, Bursa Büyükşehir İlçe Koordinatörü Serkan Acar, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tolga Sanlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci, İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. İlçe Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ve İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ilçe ile ilgili yapılacak projeler hakkında bilgi verirken, İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı ise dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik üzerine sohbet etti.

DOĞALGAZ MARTTA

İznik’in artık kabuk değiştirdiğini ifade eden Belediye Başkanı Osman Sargın, “Vatandaşlarla karşılıklı fikir alışverişi yaparak medeniyetler şehri ve altın şehir İznikimizi birlikte inşa etmeyi hedefliyoruz. İznik’teki altyapı ve üstyapı çalışmalarının bugün itibari ile üçte ikisi tamamlandı” dedi. Sargın, doğalgazda ise hedefin mart ayı olduğunu ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X