Kaymakamdan muhtarlara tavsiye

Büyükorhan Kaymakamı İlhan İlkan, muhtarlarla bir araya geldi. İlkan, mahalle statüsüne dönüşen köylerin mevcut durumları ve sorunları hakkında muhtarlardan bilgi aldı.

Kaymakamdan muhtarlara tavsiye

Büyükorhan Kaymakamı İlhan İlkan başkanlığındaki toplantıya, Belediye Başkanı Hasan Taş, Garnizon Komutanı Sezai Metin, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Korkmaz, daire amirleri ile muhtarlar katıldı.

Kaymakam İlhan İlkan, muhtarlardan tüm vatandaşlara adil davranmaları, köylerinde yardıma muhtaç dar gelirli vatandaşların tespit edilmesi, yardımcı olmaları, vatandaşın dert ve sorunlarının çözüme kavuşturulması için ilgili makamlara bildirilmesi ve takibi konusunda gerekli titizliğin gösterilmesini istedi.

Kamu görevlisi olmanın, vatandaşa hizmet etmenin ne gerektirdiği, hangi noktalar üzerinde hassasiyetle durulması gerektiğinin çok iyi bilinmesi gerektiğini ifade eden İlkan, muhtarların, mahalle veya köyün, köylünün birliği, dayanışması, huzur ve güven içinde yaşaması için çağdaş ve herkesi kucaklayan, kimseyi dışlamayan bir anlayış içinde olması gerektiğini söyledi. 

AYDIN KURMUŞ

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X