Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Kaymakoba’ya yeni alan

Mudanya’nın Kaymakoba Mahallesi’ndeki okul bahçesi kilitli beton parke ile kaplanarak, çeşitli aktivitrelerin yapılabileceği yeni bir alan kazandırıldı.

Mudanya'nın Kaymakoba Mahallesi'ndeki okul bahçesi kilitli beton parke ile kaplanarak,

ÖMER BİLİK

 

Kaymakoba’da eğitime kapatılan ilköğretim okulunun virane durumdaki bahçesinin Fen İşleri Müdürlüğü tarafından düzenleme çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, böylece mahalle halkına düğün ve çeşitli eğlencelerin yapabilabileceği yeni bir alan kazandırdıklarını belirtti. Başkan Türkyılmaz, mahalledeki sokakların parke çalışmalarının ve çocuk oyun parklarının yeniden düzenlemesinin de devam ettiğini söyledi.

Kaymakoba Mahallesi Muhtarı Sadettin Tamaç da bölgedeki çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a teşekkür etti.


Avatar Seç KAPAT
Bursa Olgunlaşma Enstitüsü, Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen
Sıradaki Haber Bursa Olgunlaşma Enstitüsü’ne Budapeşte’de yapay zeka eğitimi