Kaynağında geri dönüşüme ödül

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın düzenlediği ‘Verimlilik Proje Ödülleri’ sahiplerini buldu. 139 projenin katıldığı yarışmada Poliner Plastik AŞ, ‘Kaynağında Teknolojik Geri Dönüşüm’ projesi ile ödüle layık görüldü.

Kaynağında geri dönüşüme ödül

Ödülü, Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yılmaz, Bilim Sanayii ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın elinden aldı. Yılmaz konuyla ilgili açıklamasında, ”Poliner, 20 bin ton plastik hammadde ihtiyacını sağlarken, bu ihtiyacın dörtte birini kendi geri dönüşüm tesisimizde plastik ve ambalaj atıklarının geri kazanılmasıyla elde ettiğimiz muadil hammaddeden sağlıyoruz” dedi.

Bu şekilde hem çevrenin korunmasına hem de ekonomiye değer kattıklarını vurgulayan Yılmaz, ”Projemizin ödüllendirilmesi bize büyük gurur ve mutluluk yaşattı. Geniş satış ağımız, hizmet verdiğimiz sektörlere katma değer yaratan yapımız ve her geçen gün artan tecrübemiz ile piyasa lideri olma hedefimize doğru hızla ilerliyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X