Kaza yapan aracı ‘taksit taksit’ çaldılar

Antalya’da kaza yaptıktan sonra Akdeniz Sanayi Sitesi’nin otoparkına çekilen hafif ticari aracı, bırakıldığı otoparkta hırsızlar parça parça çaldı.

Kaza yapan aracı ‘taksit taksit’ çaldılar

Muratpaşa ilçesinde klima servisi işleten Yıldıray Dayanır, bir süre önce kaza yapan aracını tamir için Akdeniz Sanayi Sitesi’ne götürdü. Oto tamircisinin 5 bin lira masraf çıkarması üzerine Dayanır, aracını tamir için anlaştığı iş yerinin önüne bıraktı.

 

Tamircinin önünde bekletilen araç, site kooperatifine ait çekiciyle bir süre sonra sanayide genelde hurda araçların konulduğu otoparka götürüldü. Burada hırsızların hedefi olan aracın bir ayda neredeyse bütün parçaları çalındı.

 

AA muhabirine açıklama yapan Dayanır, “Aracımı sanayiye getirdiğimde 5 bin lira masrafı vardı, şu anda ise 25 bin lira versek toplanacak halde değil çünkü üzerinde kullanılabilecek doğru düzgün parçası kalmamış.” dedi.

 

Hırsızların rahat tavırları güvenlik kamerasında

 

Güvenlik kamerası kayıtlarında, gündüz saatlerinde otoparka gelen hırsızların rahat çalışabilmek için yandaki aracı ittikleri ve daha sonra Dayanır’ın arabasının kapılarını açtıkları görülüyor.

 

Aracın ön konsolunu söken kişilerin diğer parçaları da çıkarma anı kayıtlarda yer alıyor.

 

Şüphelilerin, arabanın parçalarını sökerken rahat tavırlar sergilemesi dikkati çekiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X