Kaza yapan araçtaki filler otoyolu kapattı

İspanya’nın güneydoğusundaki Albecete yakınlarındaki Pozo Canada kasabasında kaza yapan bir araçtan çıkan beş fil, otoyolda trafiğin durmasına yol açtı.

Kaza yapan araçtaki filler otoyolu kapattı

Polis, fillerden birinin kazada aldığı yaralardan öldüğünü, ikisinin ise sağlıklı olduğunu belirtti. Yaralı filler ise, olay yerine getirilen vinçle otoyoldan alındı.

Yaşanan kazada, fillerin taşıyan kamyonun sürücüsü yara almadı. Kamyonun bir sirke ait olduğuna inanılıyor.

İspanya’daki otoyollardan sorumlu kuruluşun direktörü Gregerio Serrano, fillerin tahliye edilişini gösteren bir videoyu sosyal medya hesabından yayımladı.

@Gserrano_DGT tarafından yapılan Twitter paylaşımı: Se está procediendo a la asistencia y evacuación de los elefantes heridos en el accidente que ha tenido lugar en Albacete. De los cinco paquidermos hay uno muerto y dos heridos. En breve de restablecerá la circulación en la A-30 en el pk 22/23.

Albecete Polisi de, kazanın ardından otoyolda dolaşan üç filin fotoğraflarını kamuoyuna dağıttı.

@PoliciaAlbacete tarafından yapılan Twitter paylaşımı: A-30 cortada por caída de camión con elefantes sueltos en la calzada. Cortada autovía dirección Murcia a la altura de pozo Cañada.

Serrano Twitter’da yaptığı açıklamada, kazanın soruşturulduğunu söyledi.

Pozo Canada Belediyesi de, kazadan kurtulan dört filin bir bakım merkezlerinde çekilen fotoğraflarını yayımladı.

Belediye, transfer edilene dek fillerin bakım altında tutulacağını bildirdi.

@Ayto_PozoCanada tarafından yapılan Twitter paylaşımı: Tras el #accidentes de esta tarde en la A30 en #PozoCañada y restablecido el tráfico, los 4 elefantes estarán cuidados en nuestro pueblo hasta que sean trasladados en los próximos días

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X