Kaza yapan Bursalı polis hayatını kaybetti

Sakarya’da meydana gelen motosiklet kazasında Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünde görevli bir polis memuru öldü.

Kaza yapan Bursalı polis hayatını kaybetti

Edinilen bilgilere göre, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı motorize yunus ekiplerinde görevli olan 23 yaşındaki Eren Gerey, önceki gün arkadaşını görmek için motosikletiyle Adapazarı’na geldi.

 

Gerey, Sakarya’nın Serdivan ilçesi D-100 Karayolu Beşköprü mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybederek, yol kenarında bulunan istinat duvarına çarptı. Durumu gören diğer sürücüler hemen 112 ekiplerine haber verdi.

 

Olay yerine gelen 112 ekipleri ağır yaralanan Gerey’i Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne (SEAH) kaldırarak tedavi altına aldı. Ancak Eren Gerey, SEAH’te yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

MEMLEKETİ BURSA’DA TOPRAĞA VERİLDİ

 

 

Hayatını kaybeden genç polis memuru, Bursa’nın Orhangazi ilçesinde resmi törenle son yolculuğuna uğurlandı.

MOTOSİKLET TUTKUNUYDU

Motosiklet tutkunu olduğu bilinen Gerey’in cenazesi, Orhangazi’de Arapzade Mahallesi’ndeki evinin önüne getirildi.

 

Eren Gerey’in cenazesinin evine geldiği esnada, yakınları ve ailesi gözyaşlarına boğuldu. Baba evinin önünde Eren Gerey için dualar edildi. Bu esnada Eyüp Gerey’in annesi Suna Gerey oğlunun tabutu başında uzun süre gözyaşı döktü. Gerey’in ağabeyi Eyüp Gerey ise arkadaşlarının yardımı ile güçlükle ayakta durabildi.

RESMİ TÖREN DÜZENLENDİ

Eren Gerey’in Türk bayrağına sarılı tabutu, Gazi Orhanbey Cami’ne getirildi. Eren Gerey’in cenazesi, burada cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Gerey’in cenazesi için Bursa İl Emniyet Müdürlüğü tören ekibi Orhangazi’ye geldi. Gerey, meslektaşlarının omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ogün Demir, Bursa İl Emniyet Müdür Yardımcısı Vehbi Karadağ, Orhangazi Emniyet Müdürü Hüseyin Çiğdem, Eren Gerey’in görev yaptığı Kocaeli Başiskele İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Güney ile birlikte genç polisin mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X