Kazada yaralanan gence ilk müdahale CHP’li vekilden

İznik’te trafik kazasında yaralanan 17 yaşındaki Samet Uysal’a ilk müdahaleyi CHP Bursa Milletvekili Doktor Ceyhun İrgil yaptı.

Kazada yaralanan gence ilk müdahale CHP’li vekilden

İznik Atatürk Caddesi İstanbul Kapı yakınlarında, Tamer İskender yönetimindeki 16 MDR 53 plakalı otomobil ile Samed Uysal’ın kullandığı plakasız motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Samed Uysal yaralandı. Bu sırada Anayasa değişikliği referandumu kampanya çalışmaları için İznik’te bulunan CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, aracıyla giderken kazayı görünce durdu. Genel Cerrahi Uzmanı olan CHP Milletvekili Ceyhun İrgil, yaralı gence ilk müdahaleyi yaptı. Samed Uysal daha sonra gelen 112 Acil Servis ambulansıyla İznik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Dr. milletvekili İrgil, yaralı gencin bulunduğu sedyeyi de ambulansa kadar taşıyarak sağlık görevlilerine yardımcı oldu. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

CHP milletvekili İrgil, daha sonra İznik’teki kampanya çalışmalarına devam etti. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X