‘Kazanacağız başka yolu yok’

Başkan Ali Ay, “Osmanlıspor’un aldığı sonuçlar kimseyi yanıltmasın. Dikkatli olmalıyız. Çıkışa geçmek istiyorsak seri galibiyetlere ihtiyacımız var” dedi.

‘Kazanacağız başka yolu yok’

Bursaspor Başkanı Ali Ay, bugünkü Osmanlıspor maçındaki tek hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi. 

Ligde artık çıkışa geçmek zorunda olduklarının altını çizen Başkan Ay, “Kayserispor karşısında takım tanınmayacak kadar kötüydü. Özellikle 2. yarı beni hayal kırıklığına uğratmıştı. Milli aranın takıma iyi geldiğini söyleyebilirim. Bu süreçte iyi çalıştık. Eksiği olan futbolcularımız açısından faydalı bir dönem oldu” diye konuştu. Rakibin önemli silahları olduğunu belirten Başkan Ali Ay şöyle konuştu:

İYİ OYUN, 3 PUAN

“Süper Lig’de kolay maç yok. Herkes herkesi yenebiliyor. Dikkatli olmadığınız takdirde cezayı kesiyorlar. Osmanlıspor’un kaliteli futbolcuları var. Şuana kadar aldıkları sonuçlar kimseyi yanıltmasın. Ancak kendi sahamızda kazanmak istiyoruz. İyi oyunla birlikte 3 puan bekliyorum. Çıkışa geçmek istiyorsak seri galibiyetlere ihtiyacımız var. Teknik kadroma ve oyuncularıma güveniyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X