Kazanalım gruplara kalalım

Bursaspor, kupada TFF 3.Lig ekibi Yomraspor karşısında sürpriz yaşamak istemiyor

Kazanalım gruplara kalalım

Timsah Arena’da saat 21.00’de başlayacak karşılaşmada yeşil beyazlıların tek hedefi galibiyet. Hamza Hoca’nın bugün fazla forma şansı bulamayan isimleri sahaya sürmesi bekleniyor. 

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3.turunda bugün Trabzon ekibi Yomraspor’u ağırlayacak. Timsah Arena’da 21.00’de başlayacak olan müsabakayı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Süleyman Özay yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Alper Çetin. Timsah, TFF 3.Lig’de pilot takım Yeşil Bursa ile aynı grupta yer alan rakibini geçerek kupada adını gruplara yazdırmak istiyor. 

KADRO DEĞİŞİYOR

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun bugünkü randevuda ligde fazla forma şansı vermediği futbolcularla birlikte gençleri sahaya sürmesi bekleniyor. Kaleci Mert Günok, Erdem Özgenç, Sane, Ertuğrul Ersoy, Tomas Necid, Sinan Bakış, Mert Örnek ve İsmail Can Çavuşluk gibi isimlerin bugünkü maçta görev alacağı tahmin edilirken rakip Yomraspor’un kadrosunda ise Selcan Pekkanlı ve Taha Evke gibi Vakıfköy orjinli futbolcular yer alıyor. 

21.00 A SPOR CANLI

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X