“Kazanamıyorsan, Kaybetmemeyi Bileceksin”

Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat, sahalarında golsüz berabere kaldıkları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını değerlendirerek, “Kazanamıyorsa…

“Kazanamıyorsan, Kaybetmemeyi Bileceksin”

Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat, sahalarında golsüz berabere kaldıkları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını değerlendirerek, “Kazanamıyorsanız, kaybetmemesi bileceksiniz” dedi. PTT 1. Lig’in 7. haftasında Samsunspor sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile golsüz berabere kaldı. Maçın ardından Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat maçı değerlendirdi. Maç başı 2.2 puan ortalaması ile gittiklerini belirten Ümit Özat, “Çocuklar sahada kazanmak için ne gerekiyorsa yaptılar. Oyun yapan, oyunu forse eden, bekleri atağa çıkan sadece Samsunspor’du. En az 2-3 tane net pozisyon vardı. Olmadı mı olmuyor. Ama bu maçlarda yenemiyorsan da yenilmemeyi bileceksin. Bu 1 puanların değerini ilerleyen zamanlarda çok daha iyi anlarız. Güzel bir maç oldu, çocukları tebrik ederim” dedi. “ÖNÜMÜZDEKİ 30 PUANA TALİBİZ” Alperen’in U20 Milli Takıma çağrıldığını ifade eden Özat, “Alperen daha iyi yerlere gelmek istiyorsa çok çalışacak. Bu ligde 15 sene oynar, 10 milyon TL’de para kazanır. Ronaldo’da, Messi’de veya Avrupalı futbolcularda yendiği zamanki mutluluğunu veya yenildiği zamanki üzüntüsünü görebiliyorsunuz. Dolayısıyla Alperen ve onun gibi genç oyuncular daha iyi yere gelmek istiyorlarsa özelde çalışacaklar, gözlem yapacaklar. Pozisyonundaki en iyi oyuncuların kasetlerini alacaklar, izleyecekler. Sadece çalıştırdıklarımızla yetinmeyecekler. Ama ben oyuncularımın hepsinin mücadelesinden memnunum. İlk yarının bitimine 10 maçlık bir dilim kaldı. Önümüzde de 30 puan var. Yeneriz, yeniliriz bilemem ama biz hepsine talibiz” diye konuştu. Kendisinin hafta içerisinde sosyal paylaşım sitelerinde izlenme ve paylaşım rekoru kıran görüntüsü üzerine konuşan Özat, “Türkü sevmeyen adam insan sevmez. Türküler bizim özümüzdür. O görüntü 2012 yılında Beyaz Tv’de çalışırken, konuk odasında çekilip Youtube’ye konulmuş bir görüntüdür” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X