Kazanın artık şu maçı

Son 4 haftada sıfır çeken Timsah, kendisiyle aynı puanı paylaşan rakibi karşısında galibiyet hasretine son vermek istiyor. Atatürk Stadı’ndaki randevu 19.00’da başlayacak.

Kazanın artık şu maçı

Spor Toto Süper Lig’de oynadığı son 4 maçı kaybeden ve büyük hayal kırıklığı yaratan Bursaspor, bugün sahasında Osmanlıspor’u konuk edecek. Atatürk Stadı’nda 19.00’da baylayacak olan kritik mücadeleyi Halis Özkahya yönetecek. Timsah, bu maçı kazanarak alt sıralardan uzaklaşmak ve camida oluşan karamsar havayı biraz olsun dağıtmak istiyor. Yeşil beyazlılar’da sakatlıkları bulunan Ricardo Faty ve Erdem Özgenç bu mücadelede forma giymeyecek. Osmanlıspor ise cezalı olan Serdar Deliktaş’la birlikte sakat olan Moraes ile Szakula oynamayacak. 

11 NASIL OLACAK?

Teknik Direktör Ersel Uzgur’un bugün sahaya süreceği 11’de yine değişiklikler yapması bekleniyor. Erdem Özgenç’in yerine savunmanın sağında Luis Arvincula’ya şans verecek olan genç teknik adamın forvette ise Tomas Necid ile Tom De Sutter arasında kimi tercih edeceği merakla bekleniyor. Ersel Hoca’nın orta sahayı ise Hajime Hosogai, Filipe Josue ve Galatasaray maçındaki formuyla göz dolduran Bakaye Traore’dan oluşturacağı tahmin ediliyor. 

STAT: Bursa Atatürk

SAAT: 19.00

HAKEMLER: Halis Özkahya, Kemal Yılmaz ile Kerem Ersoy 

EKSİK: Serdar Deliktaş, Artur Moraes, Lukasz Szukala 

EKSİK: Faty, Erdem

BİLET FİYATLARI: VIP A-B 200, KAPALI A-B-C, VIP C: 100, Marator: 40, Kapalı Kale Arkası 20, Açık Kale Arkası ve Misafir Tribün: 10 TL

19.00 LİG TV/Canlı

BURSASPOR

17 Mert Günok

82 Luis Advincula

4 Serdar Aziz

13 Dany Nounkeu

23 Aziz Eraltay

5 Bekir Yılmaz

10 Filipe Josue

3 Emre Taşdemir

8 Bakaye Traore

77 Balazs Dzsudsak

19 Tom de Sutter

OSMANLISPOR

78 Ahmet Şahin

52 Bakary Soro

61 Numan Çürüksu

17 Uğur Demirok

6 Mehmet Güven

35 Musa Çağran

8 Avdıja Vrsajevic

7 Bilal Aziz Özer

22 Gabriel Torje

10 Papa Ndiaye

30 Aminu Umar

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X