Kazanırsa ilk olacak!

Mutlu Topçu, Fenerbahçe’ye 1 kez rakip oldu ve sahadan beraberlikle ayrıldı. Genç teknik adamın, İstanbul takımlarına karşı karnesi pek de iyi değil.

Kazanırsa ilk olacak!

Hamza Hamzaoğlu’nun görevden ayrılmasından sonra Bursaspor’da teknik direktörlük koltuğuna oturan Mutlu Topçu, cumartesi günü ilk sınavını Fenerbahçe’ye karşı verecek. 

Genç teknik adamın son 4 haftayı mağlubiyetle kapatan yeşil beyazlı takımda neleri değiştireceği merakla bekleniyor. Daha önce 2014’de bir alt ligde bulunan Kayserispor ve Gaziantepspor’da teknik direktörlük yapan Mutlu Hoca  bugüne kadar Fenerbahçe’ye 1 kez rakip oldu. 2015-2016 sezonunun 14. haftasındaki Gaziantepspor-Fenerbahçe mücadelesi 2-2 sonuçlanmıştı. 

TEK GALİBİYETİ CİM BOM’A

Mutlu Hoca’nın İstanbul’un şampiyonluk yaşamış 3 takımına karşı karnesi pek de iyi değil. Gaziantepspor’da Beşiktaş’la iki kez karşılaşan 46 yaşındaki teknik adam iki karşılaşmadan da 4-0’lık mağlubiyetlerle ayrılmıştı. Galatasaray’la kırmızı siyahlı takımın başında biri kupa olmak üzere 3 kez kapışan Mutlu Topçu, 23.haftadaki lig maçını 2-0 kazanmış, diğerlerini ise mağlubiyetle kapatmıştı. Genç teknik adam o sezon 31.haftada oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi ise görevinden ayrılmıştı. 

 

Mutlu Hoca’nın 3 İstanbul takımına karşı maçları

2015-2016 SEZONU

3.Hafta: Gaziantepspor-Beşiktaş: 0-4

6.Hafta: Galatasaray-Gaziantepspor: 2-1

14.Hafta: Gaziantepspor-Fenerbahçe: 2-2

20.Hafta: Beşiktaş-Gaziantepspor: 4-0

23.Hafta: Gaziantepspor-Galatasaray: 2-0

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI

Galatasaray-Gaziantepspor: 3-1

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X