Kazanma zamanı

Beklentilerin altında kalan yeşil beyazlılar, kendisiyle aynı kaderi paylaşan Karadeniz temsilcisini yenerek düzlüğe çıkmak istiyor. 13.30`da ki mücadeleyi Bülent Yıldırım yönetecek.

Kazanma zamanı
Lige iyi bir giriş yapamayan ve en son olarak sahasında Beşiktaş’a tek golle boyun eğen Bursaspor, bugün Çaykur Rizespor’un konuğu oluyor. Yeni Rize Şehir Stadı’nda 13.30’da başlayacak mücadeleyi Bülent Yıldırım yönetecek.
 
Galatasaray’a mağlup olduktan sonra Gençlerbirliği karşısında kazanarak biraz olsun kendine gelen ancak Beşiktaş mağlubiyetine engel olamayan yeşil beyazlılar, Karadeniz’de 3 puan alarak rotasını üst sıralara doğru çevirmek istiyor.
 
SOL KANAT SIKINTISI
 
Teknik Direktör Şenol Güneş’in sahaya süreceği 11’de fazla bir değişiklik yapması beklenmiyor. Deneyimli teknik adam savunma blokunu yine Şener, Serdar, Civelli ve Aziz Behich’den oluşturacak.
 
Timsah’ta sakatlığı bulunan Cedric Bakambu’nun ise oynayıp oymayacağı maç saatinde belli olacak. Fransız futbolcunun forma giymemesi durumunda Şenol Hoca’nın sol kanatta Ferhat’a şans vermesi bekleniyor. Çaykur Rizespor’da Irak Milli Takımı’ndaki Ali Adnan ile sakatlığı bulunan Sezer yok. Sakatlığı düzelen Kıvanç ile cezası biten Oğuzhan’ın ise kadroda yer alması bekleniyor.
 
RİZE’DE KAZANAMIYORUZ
 
Timsah, Karadeniz’de en son 2006-2007 sezonunda 3 puan alabilmişti.
 
Bursaspor ve Çaykur Rizespor bugüne kadar 24 kez karşılaştılar. Bu maçlarda Bursaspor’un 10, Ç.Rizespor’un ise 11 galibiyeti bulunuyor. Yeşil beyazlılar bu karşılaşmalarda 32 gol atarken, kalesinde 34 gol gördü. Bu arada Bursaspor’un Karadeniz ekibi ile deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda galip gelememesi dikkat çekiyor. Bugüne dek rakibi ile Rize’de 12 kez karşı karşıya gelen yeşil beyazlı ekip, yalnızca 1 maçta 3 puana uzanabildi. 12 karşılaşmanın 10’unda sahadan puansız ayrılan Timsah, 1 maçta ise 1 puana razı oldu. Yeşil beyazlıların 9 golüne, ev sahibi ekip 24 golle cevap verdi. Bursaspor, Rize’de en son 2006-2007 sezonunda oynanan maçta 2-1’lik skorla galip geldi.
 
MAÇ HEYECANI OLAY TV’DE
 
Bursaspor’un bugün Çaykur Rizespor ile Yeni Rize Şehir Stadı’nda oynayacağı maçın tüm heyecanı Olay TV’de yaşanacak.
 
Maç öncesi gelişmeler 13.00’te ekrana yansıyacak. Karşılaşma sonrası röportajlar da 15.30’da Beytullah Süat’ın sunumu, Orhan Güney, İsmail Kemankaş ve Erkan Sağlık’ın yorumlarıyla izleyicilerle buluşacak.
 
MAÇ TABLO
 
STAT: Yeni Rize Şehir
SAAT: 13.30
HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Serkan Gençerler, Asım Yusuf Öz
EKSİK: Sezer, Ali Adnan
EKSİK: Yok
BİLET FİYATLARI: Bursaspor taraftarı 2 TL
13.30 LİGTV/CANLI
 
ÇAYKUR RİZESPOR
 
1 Serkan Kırıntılı
17 Orhan Ovacıklı
23 Giray Kaçar
3 Ousmane Viera
28 Engin Bekdemir
7 Sercan Kaya
6 Kağan Söylemezgiller
55 Ümit Korkmaz
13 Filip Holosko
32 Lomana Lualua
9 Leonard Kweuke
 
BURSASPOR
 
12 Harun Tekin
22 Şener Özbayraklı
2 Renato Civelli
4 Serdar Aziz
23 Aziz Eraltay
5 Fernando Belluschi
7 Ozan Tufan
16 Volkan Şen
30 Filipe Josue
94 Cedric Bakambu
99 Jose Fernandao
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X