‘Kazanmak değil katılmak önemli’

Haftasonunda konser ve imza günleri için Bursa’ya gelen Semiha Yankı ile Atiye, Türkiye’nin yeniden Eurovision’a katılma kararına destek verdi.

‘Kazanmak değil katılmak önemli’

BÜLENT BEYSİR-MAHMUT DURGUT

Türkiye’nin ilk Eurovision temsilcisi olan usta sanatçı Semiha Yankı, önceki akşam Veranda’da Bursalı hayranlarıyla buluştu. 

Sahne öncesi gazetecilerin Türkiye’nin yeniden Eurovision Şarkı Yarışması’na katılmasıyla ilgili sorularını yanıtlayan Yankı, ‘Eurovision’u kazanmak değil oraya katılıp Türk bayrağını Avrupa’da dalgalandırmak önemli. Bence TRT kadın sanatçılara öncelik vermeli. Çünkü yurtdışında ülkemiz kadınları hala kara çarşaflı peçeli algısı var. Eurovision bu algıyı değiştirmek için önemli bir yer’ dedi. 

ÇEKİLMEK SAÇMALIKTI

Son yıllarda Eurovision Şarkı Yarışması için en çok adı geçen sanatçılardan biri olan Atiye ise dün Anatolium AVM’nde düzenlenen imza günündeydi. Konuyla ilgili düşüncelerini Bursa’dan açıklayan Atiye, ‘Eurovision’dan çekil kararı zaten saçmalıktı. Benim gidip gitmemem önemli değil. Ama mutlaka o yarışmada olmalıyız’ dedi. İmza gününde büyük ilgi gören Atiye, seslendirdiği şarkılarla sevenlerine unutulmaz bir gün yaşattı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X