‘Kazanmak için her şeyi yapacağız’

Aziz Eraltay, ‘Beşiktaş zor bir rakip ancak bir zorlukları seven bir takımız. Hedefimiz tabii ki 3 puan. Bunun için büyük bir savaş vereceğiz’ dedi.

‘Kazanmak için her şeyi yapacağız’

Bursaspor’un sol kanattaki tecrübeli ismi Aziz Eraltay, Beşiktaş karşısında iyi mücadele ederek istedikleri sonucu alacaklarını söyledi. Takım olarak 13 haftayı çok iyi geçirdiklerini ve başarılı olduklarını ifade eden Aziz ‘Kimse bizden böyle bir tablo beklemiyordu. Çünkü kadromuz büyük oranda yenilendi. Belki göze hoş gelen bir futbol oynamıyoruz fakat disiplinli, ne yaptığını bilen bir ekibiz. Takımdaki arkadaşlık inanılmaz düzeyde. Beşiktaş karşısında da çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapacağız’ dedi. 

ONLARA İLKİ YAŞATACAĞIZ

Camia için bu maçın önemini bildiklerini ifade eden deneyimli oyuncu şöyle konuştu: ‘Zor bir karşılaşma olacak. Rakibimiz kendi sahasında ligde hiç mağlup olmkadı. Orada onlara ilki tattırmayı istiyoruz. Biz zorlukları seven bir takımız. Hedefimiz tabii ki 3 puan. Bunun için büyük bir savaş vereceğiz. Çaykur Rizespor galibiyeti bize büyük bir moral verdi. Kazandığımız takdirde neler olacağını çok iyi biliyoruz.’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X