Kazanmak önemli

Ankaragücü’nü yenerek zirve takibini sürdüren İnegölspor’da Teknik Direktör Şaban Yıldırım, “Kolay maç yok. Yakaladığımız çıkışı sürdürmeliyiz” diye konuştu.

Kazanmak önemli

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk kovalayan İnegölspor’da Ankargücü galibiyeti keyifleri yerine getirdi. Rakibi karşısında zorlanmasına rağmen galibiyete ulaşan bordo beyazlılarda Teknik Direktör Şaban Yıldırım, üst sıralarda kalarak, hedefe doğru emin adımlarla ilerlemek için her maçın kendileri açısından son derece önemli olduğunu belirtti. Ankaragücü’nün genç bir ekip olduğunu ve bu maçta zorlandıklarını söyleyen Yıldırım, pozisyon üretmekte zorlandıkları için bekledikleri  gole geç ulaştıklarını ifade etti. “Hiç bir takım kolay lokma değil” diyen Yıldırım şunları söyledi:

YARIŞIN İÇİNDE OLACAĞIZ

“Bizim yapmamız gereken, sahada kazanmaya yönelik mücadelemizi en üst seviyede tutmak. Bu karşılaşmada özellikle son dakikalarda artırdığımız baskı sonucu beklenen golün gelmesi arzu ettiğimiz galibiyeti getirdi. Bu gidişatımızı sürdürmemiz gerekiyor. Şu anda grupta lider Bandırmaspor’un 3 puan gerisinde 3. sırada yer alıyoruz. Önümüzde  daha çok maç var. Her maçı tek tek değerlendirerek, maçlara öyle çıkaçağız. Grupta büyük bir yarış var. Biz de bu yarışın içinde var olmak istiyoruz. Hafta sonu şampiyonluk mücadelesi yapan ve en yakın takipçimiz konumundaki Göztepe ile deplasmanda son derece önemli bir maç oynayacağız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X