Kazanmaktan başka çare yok

G Grubunda 3 maçtan 4 puan çıkaran yeşil beyazlılar, geçtiğimiz hafta tek golle boyun eğdiği Aydınspor 1923’ü bu kez Timsah Arena’da ağırlıyor. Mücadele 16.30’da başlayacak.

Kazanmaktan başka çare yok
Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası G Grubundaki 4.maçında bugün sahasında Aydınspor 1923’ü konuk edecek.

Timsah Arena’da 16.30’de başlayacak olan mücadelede Murat Özcan düdük çalacak. Özcan’ın yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Gökmen Olgaç yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Yiğit Arslan. Grupta çıktığı 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde ederek 2. sırada yer alan Timsah, bugün kazanarak iddiasını sürdürmek istiyor.

4 İSİM İZNE ÇIKTI

Yeşil beyazlılar geçtiğimiz hafta Aydın’da rakibine 1-0’la boyun eğmiş ve bu mücadelede Joshua John kırmızı kart görmüş, İsmail ile Merter ise bozuk zeminden dolayı sakatlanıp oyundan çıkmıştı. Gençlerbirliği maçının ardından izin alan Harun Tekin, Del Valle, Pablo Batalla ve Cristobal Jorquera bugünkü mücadelede yer almayacak. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun karşılaşmada ligde fazla şans bulamayan isimlerle birlikte gençleri sahaya sürmesi bekleniyor. 

16.30 A SPOR CANLI

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X