‘Kazanmaktan başka çaremiz yok’

Lig’de kalmayı çok istediklerini belirten deneyimli teknik adam, ‘Bugüne kadar kimseye karşı ezilmedik. Bursaspor karşısında da anlayışımız bu olacak’ dedi.

‘Kazanmaktan başka çaremiz yok’

Bursaspor’un pazar günkü rakibi Sivasspor’da kritik 90 dakika öncesi nefesler tutulmuş durumda. OLAY Spor’a konuşan Yiğidoların Teknik Direktörü Mesut Bakkal, kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını söyledi. Bursaspor’un iyi bir takım olduğunu fakat kendi sahalarında oynamalarının avantajını kullanmak istediklerini belirten tecrübeli teknik adam ‘Lig’deki durumumuz ortada. Kendi sahamızda puan kaybına tahammülümüz yok. Bursaspor, Kasımpaşaspor karşısında iyi oynayarak kazandı. Dikkatli olacağımız ve çok ihtiyacımız olan 3 puanı alacağız’ dedi. 

KİMSEYE EZİLMEDİK

Sivasspor’un iyi futbol oynadığı ve bunu skora yansıtamadığını belirten Mesut Hoca şunları söyledi: ‘Son Trabzonspor maçında dünyaları kaçırdık ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldık. Her hafta iyi futbol oynuyoruz. Bugüne kadar kimseye karşı ezilmedik. Ancak stres bazen yapmanız gerekenleri engellliyor. Bursaspor karşısında oyun anlaşımızdan ödün vermeyeceğiz. Galibiyete ihtiyacı olan taraf biziz. Zaten bu ligde tutunmak istiyorsak, evimizde oynayacağımız maçları almaktan başka çaremiz yok’

BATALLA İYİ FUTBOLCU

‘Bursaspor’un kadrosu oldukça iyi. Gerek oynayanlar gerekse oynamayanlar. Hamza Hoca’nın maça nasıl bir 11’le çıkacağını tam olarak kestiremiyorum. Elinde kozları epey var. Pablo Martin Batalla çok iyi bir futbolcu. Bursaspor’un lideri konumunda. Tedbirleri alıp, kendi özelliklerimizi ön plana çıkaracağız. Ligde kalmayı çok istiyoruz. Çünkü bunu hakeden bir Sivasspor var. Bu yarış son haftaya kadar sürecektir. Taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Bize verecekleri destek çok ama çok önemli.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X