‘Kazanmalıyız’

İnegöl Belediyespor Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, Maliye Milli Piyango maçından galibiyet çıkarmak istediklerini söyledi.

‘Kazanmalıyız’

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden İnegöl Belediyespor’da Antrenör Ali Bahadır Aksoy, “Maliye Milli Piyango maçı, kesinlikle ve kesinlikle puan almamız gereken bir karşılaşma” dedi. 

Aksoy, sezon başında Türkiye Kupası’nda eşleştikleri Maliye Milli Piyango’yu elediklerini hatırlattı. Lig maçında da deplasmanda karşılaştıkları ve 3-1 yenildikleri müsabakanın rövanşını almak istediklerini belirten Aksoy şöyle konuştu:

OLMAZSA OLMAZ

“Maliye Milli Piyango maçı, kesinlikle ve kesinlikle puan almamız gereken bir karşılaşma. Artık olmazsa olmaz maçlarımız başladı. Arkasından Beşiktaş maçı, kesinlikle kazanmamız gereken diğer karşılaşma olacak. İlk başlangıcı Maliye’den puan alarak başlamak istiyoruz. Seyircimiz gayet güzel. 7. oyuncu olarak her türlü görevi yapıyorlar. Onlara layık olmak için çabalıyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X