Kazaya uğramamak için destek şart

Maddi imkansızlıklara rağmen bu sezon parmakla gösterilecek işler yapan yeşil beyazlılar, bunu hak etmiyor. Alınabilecek birkaç kötü sonuçta sezon başından bu yana sahada verilen emeklerin boşa gitme ihtimali oldukça yüksek.

Kazaya uğramamak için destek şart

Bursaspor camiası son günlerde kongreyle yatıyor, kongreyle kalkıyor. Başkan adaylarının vaadleri, yönetim listeleri gündemi epey bir meşgul ederken, takım ise adeta yalnız kalmış durumda. Geçtiğimiz hafta Kasımpaşaspor karşısında şok bir skor alan ve Başakşehir ile Trabzonspor’un puan kaybettiği haftayı değerlendiremeyen yeşil beyazlılar için kalan 5 hafta Avrupa için büyük önem taşıyor. Ancak camiada şuan bunu değil tamamen kongre konuşuluyor. 

EMEKLER BOŞA GİDER

Bursasporlu futbolcular bu sezon büyük maddi imkansızlıklara rağmen iyi işler yaptı. Paralarını alamamalarına rağmen bunları sorun etmeyen ve  gün yüzüne çıkarmayan oyuncuların kalan haftalar öncesi yalnız kalmaması destek şart gözüküyor. Çünkü alınabilecek birkaç kötü sonuçta sezon başından bu yana sahada verilen emeklerin boşa gitme ihtimali oldukça yüksek. Bursaspor cumartesi günü sahasında ligde kalma savaşı veren Kardemir Karabükspor’u konuk edecek. 

KAFA KAFAYA

Ardından çarşamba günü Avrupa için yarıştığı zorlu Trabzonspor deplasmanına  çıkacak olan yeşil beyazlılar, Gaziantepspor, Akhisar Belediye ve Torku Konyaspor karşılaşmalarıyla ligi tamamlayacak. 

Bursaspor’un Avrupa için yarıştığı İstanbul Başakşehir ve Trabzonspor’un da istikrarsız gidişleri var. Her ekipte gerek iç saha gerekse deplasmanda son haftalarda istediği sonuçları alamıyor. Başakşehir’in 33.haftada şampiyonluk savaşı veren Fenerbahçe’yle maçı bulunuyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X