Kazazede gençler gözyaşlarıyla uğurlandı

Bursa’da kazada hayatını kaybeden 3 genç gözyaşları içinde son yolculuklarına uğurlandı.

Kazazede gençler gözyaşlarıyla uğurlandı

Kaza, önceki gece saat 03:00 sıralarında Orhangazi girişinde meydana geldi.

Orhangazi girişinde Sezgin Çırak (30) idaresindeki 16 CVM 08 plakalı özel araç, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı kontrolden çıkarak tali yola girdi. Taklalar atan otomobil, elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada hurdaya dönen otomobilde Sezgin Çırak (30), kardeşi Sezer Çırak (23) ve Berkan Çam (29) aracın içinde sıkıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, araç içindeki 3 kişinin de hayatını kaybettiğini tespit etti.

Sezgin (30) ve kardeşi Sezer Çırak (23), bugün Gemlik Hacı İzzet Camii’nde, Berkan Çam ise Çarşı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuklarına uğurlandı. Cenazede acılı aileler gözyaşlarına boğuldu. Acılı aileleri yakınları teselli etmeye çalıştı. İki evladını birden kaybeden Mustafa Çırak’ın, ‘’Bir gün dayanamadım, bir ömür nasıl dayanacağım’’ sözleri yürekleri burktu.

Cenaze namazına Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, STK temsilcileri ve hayatını kaybeden gençlerin yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Gençler ilçe kabristanına defnedildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X