Kazım Karabekir’e mahalle konağı

Yıldırım Belediyesi, Kazım Karabekir Mahallesi’nde 320 metrekarelik alanda 2 kattan oluşan ve toplamda 250 bin liraya mal olan mahalle konağı inşa etti. Konak, dün düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kazım Karabekir’e mahalle konağı

Yıldırım Belediyesi, mahallelerdeki çalışmalarını Kazım Karabekir Mahalle Konağı’nı inşa ederek sürdürdü. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, stratejik bir şekilde hizmetler ürettiklerini belirterek, “Yıldırım’a değer katmak adına önemli hizmetleri hayata geçiriyoruz. Bu hizmetleri stratejik bir şekilde planlayarak gerçekleştiriyor, ideal şehir hedefine doğru her gün yeni bir adım atıyoruz” dedi. 

Kazım Karabekir mahalle sakinlerinin hizmetine sundukları mahalle konağının 250 bin liraya mal olduğunun bilgisini veren Başkan Edebali, “2 kattan oluşan 320 metrekarelik hizmet binamızda hemşehrilerimize hizmet vereceğiz. Mahalle konağımızda muhtarlığımızın yanı sıra çok amaçlı salonlar da mevcut. Bu salonlarımızda hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına göre hizmetler verilecek. Ayrıca binamızda deprem odası da bulunuyor” diye konuştu. 

KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN BÜYÜK HAMLE 

Mart ayı içerisinde kentsel dönüşüm için büyük bir hamlenin başlayacağını açıklayan Başkan Edebali, “Potansiyeli olan ama bunu tam anlamıyla yansıtamayan bir ilçeye sahibiz. Yıldırım’ın gerçek gücünü göstermek için kentsel dönüşüm büyük bir önem arz ediyor. Bu bağlamda bu ay içerisinde kentsel dönüşüm için büyük bir hamle yapacağız. Yıldırım’a çağ atlatacak dönüşüm projemizi ilçemizin birçok noktasında gerçekleştirmeye başlayacağız” ifadelerini kullandı. 11 aylık hizmet döneminde birçok projeyi hayata geçirdiklerinin de altını çizen Başkan Edebali, “Vaat ettiğimiz 100 projenin 35’ini tamamladık. Ayrıca bu projeler dışında da projelerimizi halkımızla buluşturduk. Bu yıl çok büyük ve prestijli projeler için düğmeye basıyoruz. 2017 ve 2018 yıllarında inşallah o projelerimizi de hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X