Kazım kariyer rekoru kırdı

6 sezon top koşturduğu Süper Lig kariyerinde 10 gol atabilen milli futbolcu, Feyenoord’da bu sezon 11 gole ulaştı.

Kazım kariyer rekoru kırdı

Sezon başında Bursaspor’un kadrosunda düşünülmediği için kendisinden kulüp bulması istenen ve Hollanda’nın Feyenoord Kulübü’ne kiralanan Colin Kazım attığı gollerle dikkat çekiyor. 

Süper Lig’de Fenerbahçe, Galatasaray ve Bursaspor formalarıyla genelde kanat oyuncusu olarak izlediğimiz milli futbolcu, kiralık olarak forma giydiği Feyenoord’da forvet olarak görev alıyor. Takımının ligde üçüncü sırada yer almasında büyük payı bulunan Kazım, son olarak Willem deplasmanında attığı golle Feyenoord’a 1 puanı kazandıran isim oldu.

Boşu yok

Colin Kazım bu golle, Hollanda Ligi’ndeki 11. golünü kaydetti. 6 sezon top koşturduğu Süper Lig kariyerinde 10 gol atabilen Milli oyuncu böylelikle, Hollanda’daki ilk sezonunda Türkiye Ligi’nde attığı gol sayısını geçti. 

Bu sezon Feyenoord formasıyla, Willem’in yanı sıra Go Ahead Eagles, Groningen, Excelsior, AZ Alkmaar, PSV Eindhoven, NAC Breda, Heerenveen ve Cambuur filelerini havalandıran Colin Kazım, 11 karşılaşmada gol atmayı başardı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X