Kedem’in Başarılı Öğrencilerine Yaz Kampı Hediyesi

Keçiören Belediyesi, başarılı bir eğitim-öğretim dönemi geçiren yaklaşık 250 Keçiören Belediyesi Eğitime Destek Merkezi (KEDEM) öğrencisine yaz kampı…

Kedem’in Başarılı Öğrencilerine Yaz Kampı Hediyesi

Keçiören Belediyesi, başarılı bir eğitim-öğretim dönemi geçiren yaklaşık 250 Keçiören Belediyesi Eğitime Destek Merkezi (KEDEM) öğrencisine yaz kampı hediyesi verdi. Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait Kesikköprü Kampı’nda bir hafta ağırlanan KEDEM öğrencileri, düzenlenen eğlenceli aktivitelerle unutulmaz bir yaz tatili geçirdiler. Büyükşehir belediyesinin işbirliğiyle yapılan etkinlik kapsamında öğrencilerin ilk kafilesi Temmuz ayı, ikinci kafilesi ise Ağustos ayı içerisinde kampta konakladı. Kesikköprü Kampı’nda tatil keyfi yaşayan KEDEM öğrencileri, basketbol, voleybol, yüzme, tenis, masa tenisi, bilgisayar, satranç gibi pek çok aktiviteye katılma imkanı buldu. Sabah sporuyla güne başlayan öğrenciler gün içinde yüzme havuzunda ve spor sahalarında gönüllerince eğlenirlerken, akşamları da animasyon gösterileri ve sinema gösterimleri ile keyifli vakit geçirdiler. Ücretsiz yaz kampı sayesinde öğrenciler hem bir eğitim-öğretim yılının yorgunluğunu atarlarken hem de yeni arkadaşlar edinme imkanını yakaladılar. Kampa katılan bütün öğrencilere havlu, tişört, çanta ve şapka da hediye edildi. KEDEM’li öğrenciler kendilerini yaz kampı ile ödüllendiren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a teşekkürlerini ilettiler. Geleceğin teminatı olan çocukların sağlıklı bir birey olmaları için derslerinden arta kalan zamanlarını faydalı aktivitelerle değerlendirmelerinin önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Mustafa Ak ise, “Amacımız ruhen, bedenen sağlıklı, ahlaklı, ailesine, vatanına ve milletine faydalı nesiller yetiştirmektir. Çocuklarımızın eğitim yılının yorgunluğunu böyle güzel bir kamp ortamında atmalarını istedik. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Bu ülkeyi size emanet edeceğiz. O yüzden sizden kendinizi en iyi şekilde geliştirmenizi bekliyoruz” mesajını verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X