Kedilere villa tipi ev

Orman ve Su işleri Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bursa Şube Müdürlüğü’nün Mudanya Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü Veterinerlik Bölümüne teslim ettiği 3 adet kedi barınma evi tespit edilen noktalara yerleştirildi.

Kedilere villa tipi ev

ÖMER BİLİK

3 katlı villa tipi barınma evlerinde 15 kedi barınabiliyor. Kedi barınma evlerine mama desteğini sağlayan Mudanya Belediyesi, yakın zamanda kedi evlerini kendi bünyesinde üretecek. Konudan duydukları memnuniyeti dile getiren Mudanyalı hayvan severler, “Belediyemizin bu kedi evlerinden imal etmeye başlayacağını duymak bizleri çok daha fazla mutlu etmiştir” dediler.  

SESSİZ DOSTLARIMIZ

Kedi evlerinin Mudanya ve Güzelyalı Mahallesi’nde belirlenen noktalara yerleştirilmesini sağladıklarını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, bunların belediye marangozluk bölümü tarafından en kısa zamanda yapımına başlanacağını belirtti. İlçe genelinde ihtiyaç duyulan bölgelere imalat sonrasında kedi evlerinden yerleştireceklerini belirten Türkyılmaz, “Sokakta yaşayan sahipsiz kedilerin barınmalarını ve karınlarını doyurmalarını sağlayacağız. Onlar bizim sessiz dostlarımız, toplanan sahipsiz sokak hayvanlarını kısırlaştırılıp doğal ortamlarına bırakıyoruz. Belediye olarak her zaman desteğimiz devam edecek” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X