Kedinin peşinden koşarken canından oluyordu!

İnegöl’de kedinin peşinden koşarken düştüğü inşaat temelinde toprağın altında kalan küçük çocuğu polis kurtardı.

Kedinin peşinden koşarken canından oluyordu!

Edinilen bilgilere göre, Fatih Mahallesi Fatih Caddesi’nde arkadaşları ile oyun oynarken küçük bir kedinin peşinden koşan 7 yaşındaki Muhammed Bedirhan Mengi, kazılı olan inşaat temeli çukuruna düştü.

Bu sırada küçük çocuk, kayan toprağın altında kaldı. Çocuğun imdat çığlığını duyan aynı cadde üzerinde ikamet eden polis memuru Halil İbrahim Güre, çocuğun düştüğü çukura inerek çocuğu kurtarmak istedi. 

Polis memuru, cadde üzerinde altyapı çalışması yapan özel bir firmanın kepçesini görünce operatörden destek istedi. Hem polis memuru hem de kepçe operatörü, kafasına kadar toprak altında kalan küçük çocuğu kurtarmak için seferber oldu. İş makinesinin kepçe kısmına binen polis memuru, çocuğu sıkıştığı yerden dikkatli bir şekilde kurtardı.

Hafif şekilde yaralanan küçük çocuk, olay yerine gelen sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Küçük çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X