Kehribar Bursa’da başladı

Başrollerini Ayça Varlıer, Gürkan Uygun ve Necip Memili’nin paylaştığı senaristliğini ise Sinan Tuzcu’nun yapacağı yeni dizi ‘Kehribar’ın çekimleri dün akşam Bursa’da start aldı.

Kehribar Bursa’da başladı

ÜNAL ÖZBAY-RIDVAN DEMİR

Bugüne dek bir çok dizi ve sinema filmine ev sahipliği yapan Bursa, yeni bir yapıma daha kapılarını açtı. Başrollerini Ayça Varlıer, Gürkan Uygun, Aslıhan Güner ve Necip Memili’nin paylaştığı ‘Kehribar’ın çekimleri dün akşam Bursa’da başladı. İlk setlerini Gündoğdu’daki bir villada kuran ekip, çekimleri yoğun bir çalışma temposu içinde gerçekleştirdi. İlk gün çekimlerinde Ayça Varlıer ve Necip Memilli kamera karşısındaydı. 

100 KİŞİLİK EKİP

Leyla ile Orhan’ın yarım kalan aşkını ve iki aile arasındaki büyük bir intikamı konu alan dizi için Bursa’ya yerleşen 100 kişilik set ekibi, çekim yerlerini belirledikten sonra işe başladı. Gemlik ve Mudanya başta olmak üzere Bursa’nın bir çok noktasında kurulacak olan dizinin yönetmen koltuğunda Yıldız Hülya Bilban oturuyor. Henüz çekimlere dahil olmayan Gürkan Uygun ise ‘Yarımcalı Orhan’ karakterini canlandıracak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X