Kelebeğin Dünyası’ndan Ata ziyareti

Yeşim Tekstil Kadın ve Çocuk Kulübü ile Uludağ Soroptimist Kulübü’nün ortaklaşa yürüttüğü Kelebeğin Dünyası Projesi kapsamında kadın ve genç kızlardan oluşan bir grup Anıtkabir’i ziyaret etti.

Kelebeğin Dünyası’ndan Ata ziyareti

10 Kasım öncesi Atatürk’ü anmak üzere yapılan ziyarete, Uludağ Kulübü üyeleri ve Yeşimli kadın çalışanların yanı sıra “Güçlü kızlar, mutlu yarınlar için ele ele” sloganı ile bu yıl projeye dahil olan genç kızlar da katıldı. Anıtkabir’de Ata’nın huzuruna çıkan kadın ve genç kızlar, Anıtkabir Müzesi’ni de gezme fırsatı buldular. Ata’nın huzuruna çıkarak, çelenk koyma törenine de katılan Kelebeğin Dünyası üyeleri bu vesile ile yapılan saygı duruşu ile Ata’ya minnetlerini sundular. 

Gezi ile ilgili olarak Yeşim Tekstil Kurumsal İletişim Müdürü ve Uludağ Soroptimist Kulübü Başkanı olan Dilek Cesur şunları söyledi: “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün biz Türk kadınlarına bahşettiği haklar sayesinde bugün tam bağımsız, vatanına ve milletine hizmet eden güçlü kadın bireyleriz. Bu anlamlı günde burada olmak ve buradaki maneviyatı hissetmek bizler için çok kıymetli. Hem Yeşim Tekstil hem de Uludağ Soroptimist Kulübü olarak Kelebeğin Dünyası projesi ile kadın ve genç kızlarımızı güçlendirmeyi ve onları toplumda güçlendirmeyi hedefliyoruz. Bu gezi vesilesiyle Atamızın huzuruna çıkarak onu bir kez daha anma fırsatı bulduk.” 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X