Kelebekler LÖSEV’li anneler için kanat çırpıyor

Yeşim Tekstil Kadın ve Çocuk Kulübü ve Uludağ Soroptimist Kulübü’nün kadınlar için “Kadın değişirse, toplum değişir” sloganı ile birlikte hayata geçirdiği “Kelebeğin Dünyası” projesine LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı Anne Atölyelerinde çalı

Kelebekler LÖSEV’li anneler için kanat çırpıyor

LÖSEV ve YEŞİM Tekstil kurumsal sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, Kelebeğin Dünyası projesi çerçevesinde Yeşim Tekstil’de gerçekleşen farklı konulardaki söyleşilere LÖSEV Bursa Atölye Anneleri de katılmaya başladı.

 

Lösemili ve kanserli çocukların annelerine rehabilitasyon amaçlı kurduğu atölyelerde yüzlerce kadına meslek eğitimleri veren LÖSEV, bu ürünlerle hayata geçirdiği LSV Dükkan markası ile lösemili çocukların annelerine ve lösemiyi yenmiş gençlere istihdam sağlıyor. İş birliği kapsamında Uludağ Soroptimist Kulübü üyesi meslek sahibi kadınlar ve kendi alanlarında uzman kişilerin yaptığı eğitimlere katılan LÖSEV’li Anneler bir yandan kişisel gelişimlerini sağlarken, diğer yandan farklı bakış açılarındaki kişilerden, farklı tecrübeler konusunda yeni görüşler kazanıyorlar.

Yine KSS çalışmaları kapsamında geçtiğimiz günlerde Uludağ Soroptimist Kulübü Üyesi Eğitmen ve Tasarımcı Feyza Açıkgöz Bursalı LÖSEV anneleri ile 3 haftalık bir atölye çalışmasını tamamlayarak LSV Dükkan Mağazaları, internet sitesi ve stantlarında satışı gerçekleştirilebilecek birbirinden şık keçe hediyelik ürünlerini tasarladılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X