Kelebekler TEGV’li kadınlar için kanat çırpıyor

Yeşim Tekstil Kadın ve Çocuk Kulübü ve Uludağ Soroptimist Kulübü’nün kadınlar için “Kadın değişirse, toplum değişir” sloganı ile birlikte hayata geçirdiği “Kelebeğin Dünyası” projesinin Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nı da yanına alarak başlattığı, 2. f

Kelebekler TEGV’li kadınlar için kanat çırpıyor

Geçtiğimiz günlerde Gönlüferah Hotel’de Uludağ Soroptimist Kulübü’nün aylık toplantısında “Çocuğumla birlikte geleceğe ilerliyorum” adıyla yürütülen projenin ilk üç ayını değerlendirmek üzere bir araya gelen kulüp üyeleri, Yeşim Tekstil Kurumsal İletişim Müdürü Dilek Cesur, TEGV Genel Müdürü Mete Meleksoy ve TEGV Bursa Öğrenim Birimi Yöneticisi Selma Göksel proje kapsamında  yapılan çalışmalarla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. 

Toplantıda TEGV Genel Müdürü Mete Meleksoy yaptığı sunumda TEGV’in yaptığı çalışmalarla ilgili de katılımcılara bilgi verdi. Proje kapsamında ilk üç aylık dönemde sağlık, hukuk, aile ve kişisel gelişim başlıkları altında 9 farklı konuşmacı, 9 farklı konuda toplam 27 saat eğitim verdi. 

Eğitimler, TEGV’in Hürriyet’teki binasında anneler çocuklarını etkinliklere bıraktıktan sonra gerçekleşiyor. Böylelikle anneler çocuklarını bekledikleri zamanı eğitimlerle değerlendirerek kişisel gelişimleri için önemli bir fırsat da yakalamış oluyorlar. Bu yıl 70 kadının katıldığı bu eğitimler sonunda Mayıs’ta yapılacak törenle tüm katılımcılara sertifikaları verilecek ve projenin daha geniş kitlelere yayılması için çalışmalara devam edilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X