Kelesimizin geleceğini yeniden inşa etmek istiyoruz

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesi görev yaptığı Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi’ndeki görevinden ayrılan Emre Kahraman, Keles Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

Kelesimizin geleceğini yeniden inşa etmek istiyoruz

AK Parti Keles İlçe Başkanı Mehmet Keskin’e dosyasını sunan Emre Kahraman, vizyon projelerini anlattı. Kahraman, “Adeta Uludağ’ın arkasında gizlenmiş saklı cennet Kelesimizin geleceğini etkin, akılcı projelerle gençlerimizin çabası ve halkımızın desteği ile yeniden inşa etmek istiyoruz. Kelesimizin huzur, refah ve tanınırlığını arttırmak en büyük hedefimizdir” dedi.

keles-001.jpg

Keles’e bağlı mahalleleri ziyaret ederek hemşerileri ile bir araya gelen 33 yaşındaki Emre Kahraman, şeffaf, güler yüzlü ve yerinde çözüm üreten bir belediyecilik anlayışının yanında, Keles halkının aktif olarak ilçenin geleceğinde söz sahibi olmasını, fikirlerini özgürce dile getirebileceği bir platformda buluşturmak istediklerini dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X