Kelesliler’den Çanakkale gösterisi

Keles Köy Dernekleri Çanakkale Şehitleri anma programı düzenledi.

Kelesliler’den Çanakkale gösterisi

Keles’e bağlı 36 köy derneği, Dağlı Gençlik ve Keles Dost Meclisi’nin (KEDOM) koordinatörlüğü’nde 2 yıldır gerçekleştirilen Çanakkale Şehitlerini Anma Programı hüzün ve coşku içerisinde gerçekleştirildi.

 

Yoğun katılımla gerçekleştirilen program, Çanakkale Zaferi’nin kısa sunumuyla başladı. Daha sonra Çocuk Tiyatro gösterisi yapılırken, Erdinç Ertüzün yönetimindeki Çanakkale’nin Destansı 100’ü oyunu büyük beğeni topladı. Keles Köy Dernekleri Koordinatör Başkanı Sayın Şükrü Sevinç, şanlı geçmişin gelecek nesillere en iyi şekilde anlatmak adına bu tür organizasyonların büyük önem arzettiğini belirterek, “Çanakkale’deki tüm kahramanlarımızı bir kez daha saygıyla yad etmek büyük bir gurur vesilesidir” diye konuştu.

Keles Kaymakamı Sercan Yılmaz, 22. Dönem milletvekillerinden Faruk Ambarcıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mustafa Bektaş ve çok sayıda davetlinin katıldığı programın sonunda, organizasyonda emeği geçenlere “Keles Bebeği” hediye edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X