Keles`te belediye vatandaş işbirliği

Keles`te Akçapınar Mahallesi`ndeki atıl durumdaki binalar elden geçiriliyor.

Keles`te belediye vatandaş işbirliği
Büyükşehir Belediyesi ile Keles Belediyesi’nin ortak çalışması ile gerçekleştirilen çalışmalarda, mahalle halkının kullanılmayan eski evleri vatandaşların talebi doğrultusunda yıkılıyor. Yıkılan alanda daha sonra belediye görevlileri tarafından temizlik ve düzenleme yapılıyor.
 
Bunun yanında vatandaşın talebi olması halinde projeler sunularak buna göre planlama yapılıyor. İlçede kaldırım taşı döşemesi ve yol yapım çalışmalarına da start verilirken, Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke, ilçede el değmeyen hiçbir yerin kalmayacağını söyledi. Teke, “Bunun örneklerinden bir tanesi Akçapınar Mahallesi’dir. Diğer mahallelerimizde bu çalışmaları yaptık. Burada vatandaşlarımızla karşılık mutabakat sonucunda çalışma başlattık. Hem çirkin görüntüyü ortadan kaldırmak, hem de vatandaşın atıl vaziyetteki evlerinin bulunduğu bölgeleri istedikleri şekilde değerlendirmelerine olanak sunduk. Kısa zamanda örnek bir görüntü ortaya çıkacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X