‘Kemal Sunal’ın çeyreği olsam yeter’

Erdem Yener, arkadaşımız Ünal Özbay’ın sorularını yanıtladı. Yeni filmi ‘Çarşı Pazar’ın galası için dün Kent Meydanı AVM’ye gelen Erdem Yener, ‘Yeni Kemal Sunal’ yakıştırmaları karşısında mutlu olduğunu söyledi.

‘Kemal Sunal’ın çeyreği olsam yeter’

YAKIŞTIRMA MUTLU EDİYOR

 

Ekranda ‘Güldür Güldür’le beyazperde de ise Çarşı Pazar’la kahkaha fırtınası estiren Erdem Yener, gala öncesi Olay Çekirge’ye özel açıklamalarda bulundu. 

Son dönemde ekrandaki enerjisinin yanı sıra jest ve mimikleriyle ‘Yeni Kemal Sunal’ olarak lanse edilen Yener, bu yakıştırmanın kendisini mutlu ettiğini söyledi. Merhum sanatçının eserleriyle yaşadığını anlatan oyuncu, ‘Kariyerimin sonuna kadar Kemal Sunal’ın çeyreği olabilirsem ne mutlu bana’ dedi.

ÇOCUKLUĞUM BAKKALDA GEÇTİ

‘Bir esnaf komedisi’ olan ‘Çarşı Pazar’ın kendi projesi olduğunu belirten Erdem Yener, ‘Babamın bir bakkal dükkanı vardı ve çocukluğum çıraklık yaparak geçti. O yüzden iyi bilirim ki, esnaflar her zaman samimidir. Biz de filmimizde bu samimiyeti vermeye çalıştık’ dedi. Galaya katılan filmin diğer oyuncuları Elif Nur Kerkük, Doğa Konakoğlu, Emin Olcay, Deniz Özerman, Ünal Silver yönetmen Muharrem Gülmez ve yapımcı Murat Tokat sinemaseverlerden ilgi gördü.

Erdem Yener, Kemal Sunal gibi bir efsanenin yerine doldurmaya çalışmanın anlamsız olduğunu vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X