Kemaliye Köyü camii restore edildi

Büyükşehir Belediyesi, Keles’in Kemaliye Mahallesi’ndeki köy camini de restore ederek hizmet kervanına kattı.

Kemaliye Köyü camii restore edildi

Caminin açılışı nedeniyle, restorasyon alanında tören düzenlendi. Mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke ve Kemaliye Mahallesi Muhtarı Ali Esen katıldı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bütünşehir Yasası’nın uygulamaya girmesiyle birlikte şehrin her köşesinin aynı anda hizmet almaya başladığını bildirdi. 

Başkan Altepe, ‘Bugün burada yine bu yasanın nimetlerinden faydalanarak bir köy camisini restore ettik, onu açıyoruz. İnşallah devamı gelecek. Bursa’nın bin 70 mahallesinde restore edilmedik tarihi eser kalmayana kadar çabamız sürecek. Hayırlı uğurlu olsun’ dedi.

Törende Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke ile Kemaliye Mahalle Muhtarı Ali Esen de birer selamlama konuşması yaptı. Konuşmaların ardından protokol üyeleri, tarihi camiyi yeniden ibadete sokan açılışı gerçekleştirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X