Kemerçeşme işi bitirdi!

Sarı yeşilliler ilk yarıda oldukça zorlandığı Yolspor karşısında kilidi ikinci yarıda çözmeyi başardı ve adını 1. Amatör Küme’ye yazdırdı.

Kemerçeşme işi bitirdi!

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa 2. Amatör Küme 2. Grup’ta mücadele eden 9 takım arasında mutlu sona Kemerçeşme Kanaryaspor ulaştı. Sarı yeşilliler dün oynanan 16. hafta maçında Yolspor’u 2-0 yenerek 2 hafta kala 1. Amatör Küme vizesi aldı. Altınova Sahası’nda yoğun yağmur altında karşılaşan iki takım ilk yarıda pek bir varlık gösteremedi ve soyunma odasına 0-0 eşitlikle girildi.

ÖMERCAN FİŞİ ÇEKTİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına Kemerçeşme Kanaryaspor daha etkili başladı. Sarı yeşilliler girdiği bir çok pozisyonda kaleci Halil’e takıldı ancak 82. dakikada Muratcan’ın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Kemerçeşme Kanaryaspor 87’de Ömercan ile bir kez daha fileleri sarsarak durumu 2-0’a getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca sarı yeşilliler puanını 37 yaparak 2 hafta kala 1. Amatör Küme’ye yükseldi.

SAHA: Altınova

HAKEMLER: Fatih Kaynar (***), Onur Gülter (**), Berathan Gümüşsoy (**)

GOLLER: Dk.82 Muratcan (KK), Dk.87 Ömercan (Kemerçeşme)

KEMERÇEŞME KANARYASPOR: İbrahim (**), Kadir (**), Erdem (*), Refik (**), İlhan (**), Murat Beri (**), Mustafa (**), Arif (***), Murat Bayatlı (**), Mustafa (*) (Dk.46 Ömercan ***), Ali (**)

YOLSPOR: Halil (**), Emre (**), Muratcan (*), Samet (*), Mertcan (**), Furkan (*), Gürkan (*), Ramazan (**), Ali (*), Hasan (*), Abdülkadir (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X