Kemerçeşme’nin gururları

Şehit Doğan Sevinç Ortaokulu bu yıl katıldığı okullararası spor organizasyonlarında madalya ve kupa avcısına dönüşerek mahallelinin gurur kaynağı oldu.

Kemerçeşme’nin gururları

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa’nın Kemerçeşme mahallesinde bulunan Şehit Doğan Sevinç Ortaokulu bu yıl okul sporlarına damga vurdu. Beden eğitimi öğretmenleri Sinan Kemerkaya, Muharrem Dindaroğlu, Nejla Güngör ve Neriman Özbakış’ın çalıştırdığı sporcular yıldız erkekler futbol Osmangazi ve Bursa şampiyonluğu, yıldız kızlar voleybol Osmangazi şampiyonluğu, yıldız erkekler voleybol Bursa üçüncülüğü, küçük erkekler voleybol 1. küme Bursa üçüncülüğü, 2. küme Bursa ikinciliği, 3. küme Bursa şampiyonluğu elde etti.

SALON İSTİYORLAR

Şehit Doğan Sevinç Ortaokulu ayrıca küçük kızlar voleybolda ise Bursa ikinciliği, atletizmde ise yıldız erkekler ve kızlar 2. Küme’de Bursa ikincisi oldu. Okul sporcusu Kevser Ateş de bireysel olarak yıldız kızlarda 100 metre koşu ve uzun atlamada Bursa şampiyonu olmayı başardı. Şehit Doğan Sevinç Ortaokulu için destek isteyen Kemerçeşme Muhtarı Sedat Topaloğlu, ‘Mahallemizin okulu bu yıl okul sporlarına damgasını vurdu. Güzel geniş bir bahçemiz var. Biz buraya salon yapılmasını ve çocuklarımızın daha iyi spor yapacak imkana sahip olması için Büyükşehir Belediye’mizden destek istiyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X