Kenan mesaj verdi

İstanbul Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde hayranlarıyla buluşan Kenan Doğulu, şarkıları eşliğinde barkovizyondan verdiği toplumsal mesajlarla Türkiye’nin kanayan yaralarına parmak bastı.

Kenan mesaj verdi

Eşi Beren Saat’in kadına yönelik şiddet ve Özgecan Aslan cinayetiyle ilgili paylaşımları daha da güçlendirmek isteyen Kenan Doğulu, konserde bir ilke imza attı. Sahneye kurulan dev barkovizyondan şarkıları eşliğinde, ‘Özgecan yasası çıksın, yasalar kadınları korusun. Erkekler 2014’te en az 294 kadın öldürdü. Tecavüze uğrayan her üç kişiden biri çocuk’ gibi mesajlar yayınlayan Doğulu, bu konuda toplumsal duyarlılığı artırdı. 

EROĞLU’YLA AYNI SAHNEDE

Kenan Doğulu’nun konserindeki bir başka sürprizi ise Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi Musa Eroğlu oldu. Konserin ikinci bölümünün açılışını Eroğlu’yla birlikte yapan Doğulu, usta sanatçıyla ‘Halil İbrahim’ türküsünü söyledi. Yakında adına ünlü sanatçıların yer aldığı bir saygı albümü çıkacak olan Musa Eroğlu, aynı topraklarda barış içinde yaşama mesajı verdi. Usta ses Şebnem Ferah ise konseri sevgilisi müzisyen Çağkan Demiralp’la izledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X