Kenan’ın yanına saksı koysan o iş tutar

Türk televizyon tarihinin en iyi komedi dizilerinde imzası bulunan Gani Müjde, Olay Çekirge’ye verdiği röportajda başarının reytingi yüksek yıldızlardan değil, yeni starları keşfetmekten geçtiğini söyledi.

Kenan’ın yanına saksı koysan o iş tutar

HEPSİNİ ELLERİMLE SEÇTİM…

Özellikle ‘Arabesk’, ‘Kahpe Bizans’, ‘Hayat Bilgisi’, ‘Pis Yedili’, ‘Yahşi Cazibe’ ve ‘Bizans Oyunları’ dizi ve filmin yazarı olan Gani Müjde, Olay Çekirge’ye konuştu. Yaptığı dizilerin oyuncu kadrosunu genellikle kendisinin belirlediğini belirten Müjde, ‘Özellikle ‘Hayat Bilgisi’ ve ‘Pis Yedili’den yeni yıldızlar çıktı. Zaten önemli olan yeni yetenekleri sektöre kazandırmak. Yoksa Fahriye Evcen’le herkes dizi çeker, Kenan İmirzalıoğlu’nun yanına saksı da koysan o iş tutar’ dedi.

TELEVİZYON KOMEDİYE HASRET…

Son dönemde televizyon ekranlarının dram dizilerinin esareti altında kaldığını düşünen Gani Müjde, kanalların komedileri dışlamasının büyük hata olduğunu söyledi. Halkın gülmeye ihtiyacı olduğunu düşünen Müjde, ‘Recep İvedik serisinin milyonlarca kişi tarafından izlenip rekor üstüne rekor kırdığı bir ülkede, kanallarda komedinin olmaması çok garip bir durum. Dramların yurtdışına da satılabilmesi kanalları bu hale getirdi. Fakat televizyonlar bu işi internete kaptıracak’ diye konuştu.

Gani Müjde, arkadaşımız Ünal Özbay’ın sorularını yanıtladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X