Kendi isteğimle evde kaldım

Önceki gece Bursa’da sahneye çıkan manken-şarkıcı Aysu Baceoğlu, neden yıllardır yalnız olduğunu ilk kez Olay Çekirge’ye itiraf etti.

Kendi isteğimle evde kaldım

Bir dönem podyumda fırtınalar estirdikten sonra müziğe adım atan Aysu Baceoğlu, önceki gece Bursa’daydı. Jazz Bar’da sahneye çıkan Baceoğlu, konser öncesi Olay Çekirge’ye konuştu.

BİRİYLE OLMAM ZOR…

Artık evde kaldığını söyleyen Aysu Baceoğlu, ‘Birinin benimle olması zor. Çünkü benimle olacak kişinin bana, işime, arkadaşlarıma, ne giydiğime, nerede sahne aldığıma karışmaması lazım. Bu yüzden ben kendi isteğimle evde kaldım’ diye konuştu.

YENİ SİNGLE GELİYOR…

Müzik çalışmalarına ağırlık verdiğini ve bir single çıkaracağını belirten Aysu Baceoğlu, bir çok ünlü isme şarkı veren Kerem Ökten’le çalıştığını söyledi. Öte yandan sektörde yeni mankenlerin neden eskiler kadar popüler olamadıklarını da değerlendiren Baceoğlu, ‘Ben, Çağla Şıkel, Ayşe Hatun Önal gibi isimlerin üstüne yeni bir ismin çıkması çok. Çünkü biz mankenliği bıraksak da yeni işlerimizde de çok başarılıyız’ dedi.

Aysu Baceoğlu, arkadaşımız Fırat Toraman’ın sorularını yanıtladı.  

Sahne performansıyla dikkat çeken Aysu Baceoğlu, seviler şarkıları başarıyla yorumladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X