Kendi kendine küstü, geçti

Yıllar süren küskünlüğün ardından barışan Nükhet Duru ve Cenk Eren, önceki gece Bade-i Garden’da Bursalılarla buluştu. Nükhet Duru, küsenin de barışmak için adım atanın da Cenk Eren olduğunu itiraf etti.

Kendi kendine küstü, geçti

Bir dönem birlikte yaptıkları programla sahnelere damga vuran ancak aralarına kara kedi giren Nükhet Duru ve Cenk Eren, barıştıktan sonraki ikinci konserlerini önceki gece Bursa’da verdi. 

Bade-i Garden’da sevenleriyle buluşan ikili, eğlence dola saatlere imza attı. Barışmanın perde arkasını anlatan Nükhet Duru, ‘Cenk kendi kendine sinirlendi geçti. Barışmak için ilk adımı o attı. O benim canımdır’ dedi. 

KALBİM KIRILMADI

Küs kaldıkları uzun dönem boyunca da Cenk Eren’i hep sevdiğin itiraf eden Nükhet Duru, ‘Ölümlü dünya. Neyin dargınlığı, neyi paylaşamazsın? Bir de ben bir insanı gerçekten sevdiğime karar verirsem o ömürlüktür. Ben abla konumundayım. Dolayısıyla hiç kalbim kırılmkadı ona’ dedi.

 

Ancak Cenk Eren’le sahne dışında başka bir proje yapmayacaklarının altını çizen Duru, ‘Benim önümde çok acayip projelerim var’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X