‘Kendi yıldızlarımızı çıkarmalıyız’

Bursasporlular’ın merakla beklediği Paul Le Guen, İstanbul’un ardından Bursa’ya da geldi… 2 yıllık imza bugün…

‘Kendi yıldızlarımızı çıkarmalıyız’

BEYTULLAH SÜAT

Stadyuma ve tesislere hayranlığını gizlemeyen ve “Hepsi çok güzel” diyerek başkan Ali Ay’ı selamlayan Fransız teknik adam, “Artık stadyumu doldurmak için uğraşacağım” diyerek ilk mesajını verdi.

Transferde yönetimle birlikte hareket etmek istediği ileten Le Guen, “Bursaspor’la ilgili çok bilgi topladım. Altyapısı verimli bir kulüp. Sadece bunları faydalı hale getirmeliyiz” dediği öğrenildi. 

Bursaspor yönetimin önceki akşam İstanbul’da prensip anlaşmasına vardığı Paul Le Guen, dün akşam saatlerinde de Özlüce’ye ulaştı… Sabahın erken saatlerinden itibaren hem yardımcıları hem de avukatı ile mali müşaviriyle sürekli temas halinde olan 53 yaşındaki Fransız teknik adam, tüm şartları oluşturduktan sonra akşam saat 18.00’de Çırağan Sarayı’nda kendisini bekleyen helikopterle Bursa’ya doğru havalandı…

TİMSAH ARENA’YA BAKTI

Havada önce Bursa şehrini gözlemleyen ardından da Timsah Arena’nın üzerinden yeni stadyumu inceleyen Paul le Guen, yaklaşık 40 dakikalık hava yolculuğunun ardından Özlüce’ye iniş yaptı… Oldukça neşeli tavırlarıyla dikkat çeken tecrübeli çalıştırıcı basın mensuplarını sorularını “Daha sonra” diye geri çevirirken Başkan Ali Ay’la buluşmasında ilk mesajını verdi.

BİZE KALAN İŞİ BİTİRMEK

Başkan Ali Ay, Mali Asbaşkan Fatih Pulat ve kulüp yetkililerinin karşıladığı Paul Le Guen, “Hepinize teşekkür ediyorum. Çok güzel bir karşılama oldu. Tesisler ve stadyum da çok güzel. İyi ve teknolojik tesislere sahip bir kulüp. Bize kalan artık bu işi bitirmek. Bundan sonra stadyumu doldurmak için uğraşacağım” dedi. Başkan Ay da, Le Guen’e, “Aynı şekilde benim işim stadyumu doldurmak” diye karşılık verdi.

3 YARDIMCI GETİRECEK

Henüz saati belli olmasa da Fransız teknik adam Paul Le Guen, bugün Bursaspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Yıllık 1 milyon 200 bin Euro garanti ve başarı bonusları bulunan Le Guen, Bursaspor’a, 3 yardımcı antrenör getirecek. Bunların, birinci yardımcı antrenör, kaleci antrenörü ve kondisyoner olduğu öğrenildi… Paul Le Guen’in, bugün imza attıktan sonra ülkesine döneceği ve transfere burada şekil vereceği öğrenildi.

ALTYAPI ÇOK İYİ

Yöneticilerle yaptığı görüşmede yıldız isimlerden çok Bursaspor’un kendi yıldızlarını çıkartabilecek kapasitede bir şehir olduğunu dile getirdiği ifade edilen Paul le Guen’in ayrıca, “Bursaspor’la ilgili çok bilgi topladım. Altyapısı verimli bir kulüp. Sadece bunları faydalı hale getirmeliyiz. Atletik bir takım kurmak istiyorum. Transferleri birlikte yaparsak daha doğru olur” dediği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X