Kendilerini durduran polisi otomobille kaçırdılar

Ordu’da şüphe üzerine durdurulan otomobilin ön koltuğuna oturarak evrak kontrolü ve torpidoda arama yapan polis, 2 şüpheli tarafından kaçırıldı. Yaklaşık 8 kilometrelik kovalamaca ardından diğer ekipler tarafından lastiğe ateş edilerek durdurulan otomobil

Kendilerini durduran polisi otomobille kaçırdılar

Olay, Ordu’nun Perşembe İlçesi’nde meydana geldi. Bir kavgaya karıştıkları belirtilen 2 şüpheli, 10 LH 558 plakalı otomobil ile kaçarken polis ekipleri tarafından durduruldu. Polislerden biri ön koltuğa oturarak evrak kontrolü ve torpidoda arama yaparken, biri sürücü koltuğunda diğeri de arka koltukta bulunan iki şüpheli polis memurunu kaçırdı. Yaklaşık 8 kilometrelik kovalamaca ardından ekipler, otomobili, lastiklerine ateş ederek durdurdu. Bu sırada lastikten seken bir kurşun polis memurunun bacağına isabet etti.  

 

Yaralı polis memuru meslektaşları tarafından polis otosuyla Ordu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından gözaltına alınan iki şüpheli ile ilgili soruşturma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X