‘Kendimi gençlere adadım’

Hafta sonunu Mudanya’da dostlarıyla geçiren usta oyuncu Nuri Alço, uyuşturucunun zararlarını gözler önüne serip kullanımını azaltmak için panellere katılıp kısa filmlerde oynadığını söyledi.

‘Kendimi gençlere adadım’

UYUŞTURUCUYA ‘HAYIR’

Bursa’ya bir iş görüşmesi için gelen sanatçı Nuri Alço Mudanya’da Olay Çekirge’ye konuştu. Son dönemde özellikle gençler arasında uyuşturucu kullanımının artmasından çok üzgün olduğunu söyleyen Alço, ‘Artık üniversitelerde panellere katılıyorum, kısa filmlerle uyuşturucunun kurtuluş değil ölüm olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Hayatımı gençlerin uyuşturucudan kurtulması için çalışmaya adadım’ dedi.

KIVANÇ İLE BABA OĞUL

Bu arada, ‘Türk Sineması’nın son dönemde yetiştirdiği en iyi iki ismin Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu’dur diyen Nuri Alço, önümüzdeki aylarda Tatlıtuğ ile baba- oğulu oynayacakları bir proje olduğunu söyledi. Projenin detaylarını şimdilik açıklamak istemeyen Nuri Alço, ‘Kıvanç çok başarılı bir isim. Hangi karakteri verirseniz hakkıyla oynar’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X