Kendimize güveniyoruz

Challenge Kupası’nda 2 sezon sonra yeniden şampiyonluk isteyen Bursa ekibi, İspanya’da zafer arıyor. Büyükşehir Belediyesporlu voleybolcular, bugün karşılaşacakları Logrono karşısında galibiyet sözü verdi.

Kendimize güveniyoruz

RECAİ UYSAL

CEV Challenge Kupası çeyrek final ilk maçında bugün İspanya’da Logrono ile karşılaşacak Büyükşehir Belediyespor’da herkes zorlu maça hazır.

Bugün TSİ 22.00’de başlayacak karşılaşmada avantajlı bit skor elde etmek isteyen yeşil beyazlılar 2 sezon önce bu kupada kazanılan başarıyı tekrarlamak istediklerini söylediler.

2015’te Bursa’ya kazandırılan Avrupa şampiyonluğu coşkusunu yeniden yaşatmak istediklerini söyleyen yeşil beyazlılar, “İlk 2 turda zorlanmadan kazandık. Logrono oynadığımız diğer takımlara göre daha iyi bir ekip ancak biz de kendimize güveniyoruz” dediler.

STRES ATTILAR

Dünü çift antrenmanla geçiren ve bugün sabah yapacağı çalışmayla hazırlıklarını tamamlayacak olan Bursa ekibinde sporcular, antrenman aralarında da şehri gezme imkanı buldu. Havanın güzel olmasını da değerlendiren yeşil beyazlı smaçlar, kritik maç öncesi stres attı. Bugünkü zorlu maçta galibiyeti hedeflediklerini belirten Büyükşehir Belediyesporlu voleybolcular, “Avantajlı bir sonuç almak istiyoruz. Kupada hedefimiz şampiyonluk. Logrono karşısında iyi bir sonuç alıp Bursa’da da taraftarımızın desteğiyle tur atlayan ekip olmak istiyoruz” şeklinde konuştular.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X